Van Apotheker naar Orthomoleculair Therapeut en Leefstijlcoach

Van Apotheker naar Orthomoleculair Therapeut

​Nieuwsbericht

Na meer dan 25 jaar als apotheker te hebben gewerkt, kon Miranda Bakker zich steeds minder in de reguliere zorg vinden en ging het roer vorig jaar om. Ze is nu orthomoleculair therapeut en leefstijlcoach.

Het is veel beter om ziekte te voorkomen dan om te behandelen. Dus eerder, preventief ingrijpen. Het lichaam kan heel veel zelf oplossen en met de juiste voeding en voedingssupplementen kun je jouw eigen lijf daarin ondersteunen. Moet je echter al medicatie gebruiken voor jouw klachten, dan kijkt Miranda Bakker of dat samen kan met de supplementen die jouw lichaam nodig heeft, om beter te functioneren en om klachten op te lossen. Het is zelfs heel goed mogelijk dat medicijnen dan kunnen worden afgebouwd. Met toestemming van jou bespreekt ze dat in een vertrouwelijk overleg met jouw huisarts, apotheker of specialist.

Miranda specialiseert zich in burn-out klachten en vermoeidheid:

“Ons lichaam geeft je de signalen, maar we hebben niet geleerd deze signalen te verstaan. Als je bent uitgedokterd, moet je er maar mee leren leven of het zit tussen je oren. Herkenbaar? Weet dan dat er desondanks nog genoeg te verbeteren valt aan jouw gezondheid. Tijdens een gratis kennismakingssessie bespreken we wat er mogelijk is.”

​Switch Your Body is sinds kort ook gevestigd in het Gezondheidscentrum New Health Centre, Kleinzand 151, 8601 BG in Sneek.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingssessie van 30 minuten. Dit kan telefonisch of via Skype en op woensdag en donderdag in het New Health Centre tussen 10.00 en 16.30 uur. Bel voor een afspraak: 06-28840224 of mail: info@switchyourbody.nl

M.Bakker
 

>