Start de dag met 2 glazen lauw water

Vertel eens eerlijk? Wat heb jij ’s morgens allemaal nodig om wakker te worden? Een kop thee? Een sloot  koffie? Of ‘doe’ je heel gezond en drink je elke morgen een smoothie? Of start je met een glas water? Wil je écht goed bezig zijn, dan kun je de dag het beste starten met 2 glazen lauw water.

Waarom? Daar zijn meerdere redenen voor:

Vroegtijdige veroudering stoppen

De afvalstoffen die in het lichaam aanwezig zijn kunnen leiden tot een snellere veroudering van de huid. Het drinken van lauwwarm water draagt bij aan het uitscheiden van die afvalstoffen. Bovendien helpt warm water bij het herstellen van de huidcellen, wat leidt tot een betere elasticiteit van de huid.

Lauw water kan helpen bij afvallen

Lauwwarm water verhoogt de stofwisseling waardoor het lichaam gedurende de dag meer calorieën kan verbranden. Zeker wanneer je aan het lauwwarme water wat citroen toevoegt, kan dat je lichaam helpen vetweefsel af te breken. Daarnaast kan het helpen door het uitspoelen van gifstoffen uit het vetweefsel en de vitale organen en daarbij brengt het voedingsstoffen naar de cellen.

Het verbetert de spijsvertering

Door het drinken van twee glazen lauw water help je het lichaam om voedingsmiddelen beter te verteren.

Lauw water helpt bij verstopping

Heb je snel problemen met de stoelgang en/of een opgeblazen gevoel? Het drinken van warm water voegt vocht toe aan de inhoud van de darmen. Het houdt de ingewanden vochtig waardoor ze gemakkelijker bewegen en voedingsmiddelen de darmen soepel kunnen passeren. Daarnaast heeft het een gunstig effect op de samenstelling van de ontlasting.

Het kan verlichting geven bij pijn

Bijvoorbeeld bij menstruatie pijn. Het warme water heeft een kalmerende en verzachtende werking op de buikspieren. Ook kan het helpen bij hoofdpijn omdat het warme water helpt verkrampte spieren in de nek te ontspannen.

Redenen genoeg om de dag te starten met 2 glazen lauw water, toch???

Succes met deze aanpassing van je leefstijl.

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Ik kan je helpen om gezonder te worden en af ​​te vallen op een verantwoorde en duurzame manier, en dat zal je energieker maken, je zelfvertrouwen vergroten en zorgen voor een leuker, langer leven.

Wil je eerst wat meer te weten te komen? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur via info@switchyourbody.nl of bel me : 06 – 36 27 09 86

Als je mijn e-mails met de link naar de blog wilt ontvangen, registreer je dan HIER. Je ontvangt dan geen dieet, maar de leefstijlplanner die ik heb gemaakt.

Naar een gezonder leven……, zonder dieet,

Miranda

Miranda
 

>