​Orthomoleculair Advies

​Voedingsadviezen en Leefstijladviezen

Als Orthomoleculair Therapeut en leefstijlcoach geef ik voedingsadviezen ​die tot doel hebben om jouw optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Daarbij wordt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam geactiveerd. Dit wordt gedaan door je te adviseren over volwaardige basisvoeding, en jouw lichaam bij tekorten zo nodig aan te vullen met voedingsstoffen door middel van voedingssupplementen.

Gezondheid is veel meer dan afwezigheid van ziekten. Met gezonde voeding in de juiste verhoudingen kun jij invloed uitoefenen op jouw gezondheid. Het is de beste preventie tegen allerlei ziekten en aandoeningen.

Een goed voedingspatroon kan spijsverteringsproblemen bij jou doen verdwijnen. Daarnaast help je je lichaam om andere klachten zoals acne, depressie, vermoeidheid en allergieën te verminderen of weg te nemen.

Relatief kleine gezondheidsproblemen zoals eczeem, menstruatie klachten, hoofdpijn en vermoeidheid kunnen voortekenen zijn van het ontstaan van grotere problemen. Een consult is daarom nuttig als je ergere klachten wil voorkomen of als je jouw gezondheid wil behouden of verbeteren.

"Laat voeding uw medicijn zijn en
 uw medicijn uw voeding"

Hippocrates 

(grondlegger van de hedendaagse geneeskunde)

​​​​​​​Wil je een afspraak?​​​

Wil je ​informatie?​​​

>